Novembrové akcie v ŠKD

Tak ako v každom mesiaci, tak aj v mesiaci „ NOVEMBER“ sme mali v ŠKD zaujímavé akcie. Ktoré to sú? Prečítajte si, pozrite si.

ZDRAVOTNÁ VÝCHOVA – každý mesiac iná téma. Tento mesiac sme sa rozprávali o škodlivých potravinách, vymenovali sme si ich, prečo sú škodlivé. Kreslili sme na papierové tanieriky, výkresy, strihali, lepili, tvorili projekty, …

MALÝ VEDEC – deti si mohli zvoliť akej téme sa budú venovať. Prelistovali sme si encyklopédie rôzneho druhu a potom si deti vybrali tému, čomu sa budú venovať. Výsledkom práce boli projekty (vesmír, zvieratká exotické, domáce…)

MALÝ METEOROLÓG – všetky pani vychovávateľky sa na svojom oddelení venovali tejto činnosti takou formou akú chceli. Pracovali sme s KALENDÁROM PRÍRODY – zaznamenávanie počasia pomocou meteorologických značiek: ich poznávanie, kreslenie na papier. Výsledok? Každodenné sledovanie počasia a pripínanie značiek na magnetickú tabuľu.

STRIDŽIE DNI – začínajú 25.11. Pri tejto príležitosti sme sa stretli v telocvični, kde sme spojili príjemné s užitočným. Deti, Oliver Magic a Nelka Domiková ( odd. žabiek a motýlikov) poinformovali ostatné deti, čo sú to vlastne stridžie dni. Potom sa deti vyskákali, vytancovali, vyzabávali „ZUMBOU“ s pani učiteľkou Anitkou Klimovou, ktorá tento krúžok vedie v popoludňajších hodinách.

KINO – na konci mesiaca sme navštívili filmové predstavenie PRÍŠERÁKOVCI. Na filme sa nezabavili len deti, ale aj pani vychovávateľky. Bolo to veselé, milé, pekné, zábavné a aj poučné.

 

Tešíme sa na najkrajší mesiac v roku „DECEMBER“

Môže sa Vám ešte páčiť...