Kam so svojim eurom?

Ako každý rok, aj tento sa v mesiaci máj,  jún uskutočnili a ešte aj uskutočnia rôzne aktivity vďaka ktorým sa  žiaci prvého stupňa lepšie rozhodnú kam s nejakým tým eurom od maminy alebo ocina…?

Žiaci 1. ročníka na vhodnej  vyučovacej hodine absolvujú besedu s pani učiteľkou a rodičom na tému „MOJE VRECKOVÉ“,  žiaci 2. ročníka na tému PRÍJMY A VÝDAJE V DOMÁCNOSTI.

Dňa 31. 05. 2018 sa žiaci 3. ročníka zúčastnili prednášky s odborným pracovníkom, kde sa dozvedeli niečo ohľadom sporenia a investovania, ako a prečo človek môže sporiť, zistili, že

peniaze sa dajú požičať vo finančných inštitúciách, ako sa vyhnúť problémom so zadlžením, alebo ako ich zvládnuť,  čo môže nastať pri požičiavaní si cenných predmetov alebo peňazí. ..

Dňa 05. 06. 2018 sa žiaci 4. ročníka  zúčastnili exkurzii v bankovej inštitúcii spojenej s prednáškou na podobnú tému ako žiaci tretieho ročníka.

Dúfam, že sa žiaci počas letných prázdnin rozhodnú správne, či minúť všetko vreckové, alebo si ešte odložiť na „horšie časy“…

Môže sa Vám ešte páčiť...