Júnové aktivity v ŠKD

ZV- Sv. deň životného prostredia

V každom oddelení sa kreslilo a porozprávali sme sa o tom, že ako by malo vyzerať naše okolie a čo robiť, aby naša príroda okolo nás bola čistá, upravená.

Návšteva hvezdárne

Podľa rozpisu sme navštívili Hvezdáreň, kde pani Katka nám porozprávala o Slnku a slnečnej sústave a čo bolo najzaujímavejšie, že deti mohli ďalekohľadom pozorovať Slnko.

Koncoročné sebahodnotenie

Každá pani vychovávateľka pripravila  pre deti koncoročné sebahodnotenie, kde sa deti sami ohodnotili ako sa  správali, ako pomáhali  druhým, alebo ako zvládli prípravu na vyučovanie v ŠKD.

Vyhodnotenie zdravotnej výchovy

Pani vychovávateľka Katka vyhodnotila zdravotnú výchovu v ŠKD a to kontrolu čistoty v oddeleniach, uteráky, výzdobu. Tento školský rok mali najviac bodov oddelenie Macíkov a vyhrali vecnú odmenu, čomu sa veľmi potešili.

Vyhodnotenie celoročnej činnosti v oddeleniach

Pani vychovávateľky odmenili svojich žiakov rôznym spôsobom. Boli to pochvaly za správanie, za aktivitu , rozdali pochvalné uznania, usporiadali posedenia pri hudbe a zábave, ale nechýbala ani diskotéka.

Školský rok sme úspešne ukončili, hrali sme sa, zabávali, súťažili a naše aktivity sme organizovali tak, aby sa deťom páčili a s radosťou navštevovali školský klub detí.

Prajeme krásne prázdniny plné zážitkov.

Môže sa Vám ešte páčiť...