NOC STRAŠIDIEL

Noc, kedy ožívajú všetky strašidlá, duchovia a čarodejnice, keď svietia tekvice a všade vládne tajuplná magická atmosféra, vtedy naša škola ožíva krikom, vreskom, hrôzostrašnými maskami a na túto noc sa tešia malí aj veľkí.

Aj keď nám v piatok neprialo počasie a plánovaný lampiónový sprievod sa nekonal, a zmenilo sa aj miesto nočnej hry, nikomu to neubralo na dobrej nálade.

Začali sme netradične. Hneď po ubytovaní začala nočná hra, ktorá bola naozaj desivá. Úskalia tmavých chodieb, hlasy rôznych bytostí, mnoho nástrah, plnenie úloh, to všetko museli deti prekonať, aby sa dostali na úplný záver, kde získali očakávané „odpustky“.

Po nočnej hre si tí menší  pozreli pekný kreslený film a pre tých starších nastal večer plný zábavy, hudby, tanca a hier. Ale všetko čo sa raz začne, musí mať aj koniec, a tak sa skončila aj naša nočná zábava a všetci sa už tešíme na budúcu NOC STRAŠIDIEL, ktorá bude určite ešte strašidelnejšia a zábavnejšia.

Noci strašidiel predchádzala súťaž o Naj tekvicu, do súťaži sa zapojilo 73 tekvíc. Vy svojím hlasovaním ste rozhodli nasledovne:

Najnápaditejšia tekvica  č. 1                Zoja Kóšiková V.B

Najprepracovanejšia tekvica  č. 31      Zoe Haňová IV.B

Najoriginálnejšia tekvica  č. 65             Ela Koudelková VII.A

Najstrašidelnejšia tekvica  č. 14            Laurika Bérešová II.C

Môže sa Vám ešte páčiť...