Okresné kolo vo volejbale dievčat

Dňa 13.1.2017 sa konalo v Hnúšti Okresné kolo vo volejbale dievčat. Zúčastnili sa ho 4 školy – ZŠ Nábrežie Rimavy Hnúšťa, Gymnázium Hnúšťa, ZŠ Tisovec a my.

Hralo sa súčasne na 2 ihriskách, na ktorých potvrdili kvalitu domáce družstvá. Naše dievčatá začali hrať proti ZŠ Hnúšti a na prekvapenie vyhrávali pomerne vysokým výkonom. Všetko vyzeralo, že pri stave 23 : 19 to uhrajú, napokon sa ale ukázala sila domácich hráčiek a otočili to vo svoj prospech. Škoda tohto zápasu, v ktorom boli naše dievčatá veľmi blízko k víťazstvu.

Potom ich čakal Tisovec, ktorý z palubovky doslova zmietli a vysoko vyhrali v 2 setoch. Posledný zápas nastúpili proti jasnému víťazovi a prvý set tak aj vyzeral, lebo ho hladko prehrali, ale v druhom sete sa naše dievčatá zmobilizovali a riadne potrápili svoje súperky, dokonca to vyzeralo na výhru setu, ale koncovka ligových hráčok bola silnejšia.

 Nato, že sme mali v družstve len dve volejbalistky, predviedli dievčatá fantastické výkony za čo im ďakujeme. Reprezentovali nás :  L.Hanušová, L.Szokeová, S.Klementová, D.Husárová, A.Lehotaiová, S.Vengrínová, J.Šiminská a E.Hanusková.

Výsledky jednotlivých zápasov :

ZŠ P.Dobšinského – ZŠ Nábr. Rimavy  Hnúšťa          2 : 0 ( 24:26, 20:25 )

ZŠ P.Dobšinského – ZŠ Tisovec                                  0 : 2 ( 25.10, 25:7 )

ZŠ P.Dobšinského – Gymnázium Hnúšťa                    2 : 0 ( 9:25, 19:25 )

Konečné poradie škôl :

  1. Gymnázium Hnúšťa
  2. ZŠ Nábr. Rimavy Hnúšťa
  3. ZŠ P.Dobšinského
  4. ZŠ Tisovec

Môže sa Vám ešte páčiť...