Lyžiarsky výcvik

Dňa 16.januára 2017 sme sa ( my siedmaci ZŠ P.Dobšinského ) pobrali do Tatranskej Lomnice na lyžiarsky výcvik. Prvý deň sme sa ubytovali, vybalili sa a išli na svah. Tí, ktorí doposiaľ nelyžovali, boli prekvapení, že lyžovanie nie je jednoduchý šport. Isté však je, že nelyžiari sa veľmi rýchlo naučili základy lyžovania, zatiaľ čo sa lyžiari učili rôzne triky. Dni sa míňali a niektorým lyžiarom to už išlo naozaj veľmi dobre.

Počasie, ktoré nám prialo počas celého pobytu, tiež nezostalo nepovšimnuté. Lyžiari ho využili a išli vyskúšať zjazdovku na Skalnatom plese. Zatiaľ čo lyžiari lyžovali na Skalnatom plese, žiaci v skupine nelyžiarov sa pokúsili zdolať strmý svah. Niektorí z nich spadli, ale po viacerých jazdách, ho už zišli bez pádov.

O tom, že sa každý naučil lyžovať, ani nemusíme hovoriť. Mali sme predsa skvelých inštruktorov, ktorým by sme sa chceli poďakovať. Poďakovanie patrí pani učiteľke Mgr. Kamila Antalovej za trpezlivosť s nelyžiarmi. Ďalej pánovi Jozefovi Rybárovi za to, že naučil nelyžiarov základným poznatkom. Taktiež pánovi učiteľovi PaeDdr. Marekovi Drakovi za venovanie sa snowboardistom. Bez výnimky aj pánovi riaditeľovi RNDr. Petrovi Nôtovi za to, že zlepšil zručnosti lyžiarov.

Na svahu sme prežili mnoho zážitkov, ku ktorým sa pridali ďalšie z hotela. Na tento zážitok nikdy nezabudneme. Ďakujeme.

                                                                                       Emka a Emmka  VII.D

Môže sa Vám ešte páčiť...