OZNAM O PRERUŠENÍ VYUČOVANIA

Riaditeľka Základnej školy Pavla Dobšinského, P. Dobšinského 1744, Rimavská Sobota prerušuje vyučovanie v období od 16. marca 2020 do odvolania na základe Opatrenia MŠVVaŠ SR vo veci prerušenia vyučovania v školách a školských zariadeniach zo dňa 24.03.2020.

Od 25. marca 2020 je prístupná stránka www.ucimenadialku.sk, ktorá vznikla v spolupráci viacerých mimovládnych organizácií a ministerstva školstva a poslúži ako nástroj oficiálnej komunikácie počas prerušeného vyučovania na školách v čase mimoriadneho stavu. Stránka prináša prehľad možnosti dištančného vzdelávania predovšetkým v slovenskom a českom jazyku, ako aj odporúčania a usmernenia pre školy, učiteľov, odborných zamestnancov, poradne, rodičov. 

Na základe Opatrenia MŠVVaŠ SR vo veci prerušenia vyučovania od 16.3.2020 do odvolania riaditeľka Základnej školy Pavla Dobšinského žiada zákonných zástupcov, aby prostredníctvom elektronickej komunikácie s triednymi učiteľmi a vyučujúcimi sprostredkovali svojim deťom materiály na samoštúdium, resp. poskytli triednym učiteľom e-mailovú adresu na účely tejto formy komunikácie.

Žiadame všetkých zákonných zástupcov detí, aby sledovali vývoj udalostí, aby zamedzili akémukoľvek stretávaniu detí (spolužiakov, kamarátov) a naďalej sledovali stránku školy a dodržiavali všetky pokyny Ústredného krízového štábu.

Ing. Erika Demková  riaditeľka školy

Môže sa Vám ešte páčiť...