Milí žiaci, kolegovia, rodičia,

pred nami sú najkrajšie sviatky roka  Vianoce. Pre niekoho z nás je to pripomenutie si udalosti narodenia Ježiša, ktorý k nám prišiel ako dar veľkej Lásky. Pre iných, ktorí nevnímajú kresťanstvo ako pilier svojho duchovného života, sú Vianoce obdobím stretnutí rodiny za jedným stolom a rodinnej pohody, pre deti obdobie darčekov pod stromčekom. Pre nás všetkých obdobie dopriať čas jeden druhému.

erasmustext
Do nastávajúcich krásnych vianočných dní Vám želám veľa šťastia. Nech sú tohtoročné Vianoce naplnené spolupatričnosťou človeka k človeku. Prajem vám vnútornú silu, stály zmysel pre radosť z malých i veľkých vecí života. Veľa zdravia, životnej iskry, lásky a potešenia z prítomnosti všetkých ľudí, blízkych vášmu srdcu.

Želám Vám aby ste načerpali veľa síl a energie do nasledujúcich všedných aj sviatočných dní ďalšieho roka. Aby sme zvládli naplniť výzvy, ktoré nám prinesie nový rok 2022. 

Prajem Vám, aby ste tento posvätný vianočný čas prežili s pokojom v srdci, v hlbokom a obohacujúcom spoločenstve v kruhu vašich rodín.

Prajem Vám požehnané a pokojné Vianoce !

Ing. Erika Demková

Vianočný pozdrav naších žiakov

Žiaci I.C triedy

Žiaci II.A triedy

Žiaci IV.A triedy

Žiaci IV.C triedy

https://www.youtube.com/watch?v=QPqjuoaK6Ms

Žiaci ŠKD

 

Vianočná výzdoba našej školy

Môže sa Vám ešte páčiť...