5. žiacky ples

 

  1. február 2016 sa stal dňom, ktorý si viacerí ôsmaci a deviataci určite budú dlho pamätať a spomínať naň. Nebol to len taký obyčajný večer, ale všetko sa zrazu premenilo na elegantné a spoločenské. Žiaci a učitelia sa postupne schádzali v školskej jedálni, ktorá bola netradične vyzdobená.

O 18:00 moderátori večera Marika a Samko privítali slávnostným príhovorom všetkých zúčastnených a po ich úvodnej reči nasledovalo pár príjemných slov od pána riaditeľa školy. V mene učiteľov sa nám prihovorila pani učiteľka Mandalíková, ktorá nám v rámci svojho príhovoru zaželala nielen príjemnú zábavu, ale aj veľa úspechov v ďalších krokoch nášho života. Pomyselnú deviatacku štafetu odovzdala vo svojom príhovore ôsmakom žiačka 9.C, Simona Kántorová. Po slávnostných príhovoroch a úvodnom otvorení plesu nasledovalo prvé kolo spoločenských tancov. Chlapci vyzvali dievčatá do tanca a na úvod si zatancovali tradičný viedenský valčík. Netancovali len ôsmaci a deviataci, ale aj učitelia, čomu sme boli naozaj veľmi radi. Po spoločenských tancoch nasledovala dlho očakávaná večera, na ktorej si dali záležať naše pani kuchárky, za čo sa im chceme veľmi pekne poďakovať. Po večeri sme spálili tuky a kalórie vo voľnom disco kole, v ktorom sa bavili takmer všetci. Všetky stoličky boli prázdne. Nemohla chýbať ani tombola, v ktorej sa súťažilo o skvelé ceny. Pomedzi zábavu, súťažné a spoločenské tance a tombolu nám každá trieda predviedla aj svoj vlastný kreatívny program, ktorým všetci všetkých úspešne pobavili. Po druhom kole spoločenských tancov si žiaci a učitelia zahlasovali za kráľa a kráľovnú plesu a ich hlasy spočítal pán učiteľ Rešovský. Kráľom sa stal Viktor Linduška z 9.C triedy. Vo voľbe kráľovnej to bolo naozaj tesné a vyrovnané, keďže dve dievčatá mali rovnaký počet hlasov, no nakoniec sa rozhodlo losovaním medzi nimi dvoma. A kráľovnou plesu sa stala Simona Kántorová z 9.C triedy. Kráľ a kráľovná si po vyhlásení zatancovali slávnostný viedenský valčík a disco pokračovala ďalej. Zabávali sa všetci a skoro nikto neveril, keď DJ vypol hudbu a v jedálni sa zapli svetlá.

Chceme sa poďakovať pánovi riaditeľovi, pani zástupkyni, všetkým triednym učiteľom, aj zástupcom parlamentu, že prijali naše pozvanie. Sme veľmi radi, že aj tento rok sme mohli prežiť taký zážitok. Osobitne sa chceme poďakovať pani učiteľke Erike Demkovej, ktorá celý ples zorganizovala. J

Dovidenia, opäť o rok.

Môže sa Vám ešte páčiť...