Majáles

Dňa 25. mája 2018 sa na našej škole konal 9. ročník školského podujatia MAJÁLES. Hoci nám spočiatku počasie neprialo a dopoludnia pršalo, poobede už bola situácia iná.  Dážď  utíchol a my sme sa mohli venovať zábave v plnom prúde. Pred šestnástou hodinou sa začali schádzať naši žiaci, rodičia a všetci tí, ktorí sa chceli zabaviť a potešiť sa  v našej spoločnosti.

Aj tento školský rok si žiaci našej školy  pripravili spolu so svojimi vyučujúcimi a vychovávateľkami pestrý kultúrny program. Medzi blokmi sme sa venovali tombole, kde sme mali veľa rôznych cien.

Žiaci plnili rôzne súťaže a zbierali body na jednotlivých stanovištiach, ktoré si pre ne pripravili učitelia a vychovávateľky. Po ukončení kultúrneho podujatia boli niektorí žiaci odmenení.

Na Majálese sme mali okrem súťažných stanovíšť aj tvorivé dielne, a to napr.: maľovanie na tvár, výrobu šperkov, maľovanie mandál, práca so včelími plástmi.

Deťom sa páčil aj nafukovací hrad a hasiči.

Ako občerstvenie sme podávali  langoše, guláš a nápoje. Družstvá, ktoré varili guláš boli odmenené diplomom.

Ďakujeme každému, kto prijal pozvanie, prišiel na MAJÁLES a prispel s dobrou náladou a chuťou zabaviť sa. Poďakovanie patrí aj všetkým sponzorom, ktorí prispeli na Májales a tým, ktorí s nami spolupracovali pri jeho organizovaní a realizácii.

Môže sa Vám ešte páčiť...