Novembrové aktivity V ŠKD

PRÍBEHOVO: Tento mesiac sme si čítali rôzne rozprávky, príbehy, básničky. Rozprávky nielen čítame, ale i počúvame na CD. Pani vychovávateľky čítajú deťom, ale i staršie deti mladším. Čítaním zlepšujeme pri deťoch čitateľskú gramotnosť.

PRÍPRAVA ZVIERAT NA ZIMU: Spoznávanie a starostlivosť o zvieratá pred zimou je tiež veľmi zaujímavá téma. Deti kreslili, rozprávali svoje vedomosti, postrehy k danej téme. Pracovali s pracovnými listami, časopismi, encyklopédiami, kreslili a prehlbovali si poznatky z ríše zvierat.

POPOLUDNIE S AMBASÁDOROM: Aj tento mesiac si pán ambasádor pripravil pre deti rôzne hry do oddelení i na školský dvor. Aktivity boli primerané veku detí.

ZDRAVOTNÁ VÝCHOVA: Ľudské telo je jeden obrovský zázrak, unikátny zložitý organizmus, ktorý nepretržite pracuje a preto sme sa zoznámili so základmi ľudského tela formou rozhovorov, encyklopédií, puzzle, kresieb, pracovných listov, omaľovánok, hudobno-pohybových hier. Spomenuli sme si základnú charakteristiku, ale i rôzne zaujímavosti.

 

 

Môže sa Vám ešte páčiť...